Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka XXI a

 

 

när livet är risigt

är det en lycka att ta

skeden i vacker hand

och äta riset man själv kokt

 

 

2015-07-22   17:50




Övriga genrer (Aforism) av Minkki VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-22 16:53



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
man får tydligen humor i alla fall...
2015-07-24

    ADI Nehlin
Så sant, kloka ord
2015-07-23

  Stefan Albrektsson
Ja, man kan vara mycket nöjd med det man har!! Fyndiga dubbelinnebörder och "nästan-andra-ordspråk" gör att texten kan gå åt olika håll.
2015-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP