Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noctem tenebrasque


Jag har glömt allt det där,
man skulle komma ihåg,
skulle kunna,
glömt allt det man skulle minnas

Sanningar som glöms,
sanningar som man minns,
lögner man vill glömma,
lögner man vill minnas






Fri vers av Åke Hansson
Läst 149 gånger
Publicerad 2015-07-22 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson