Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oavsett vad, du finns där...

 

 

Jag kan inte glömma dig, din varma famn, dina omtänksamma ord. Hur du helar mig när jag brister, går sönder, dör en liten smula...

Jag har betalat ett högt pris, haft kulor flygande runt mitt huvud, haft män som slitit mig i bitar, blivit huggen i hjärtat, förlorat ögonblick till djävulen.

Men jag säger "Amin"..

Du finns där och ger mig kärlek som ingen annan kan, du ger och ger och förväntar dig ingenting tillbaka. 

Du behandlar mig som en prinsessa. Som om jag vore orörd och det sköraste du hållit av. 

Med dig älskar jag i nuet och i framtiden vet jag att universum öppnar sig och då exploderar det, lyser upp allt det mörka, jag bara vet och jag är så tacksam. du min kärlek, mitt allt!

 




Fri vers av genni VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-23 13:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så! Mycket bra!
2015-07-26

  anits VIP
Så vackert om kärleken som är utan att kräva!
2015-07-23

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker beskrivning av Kärleken... den största... som ger, utan att kräva... härligt att du har denna klippa i Ditt liv...!
2015-07-23
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP