Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens bleka eftertanke


Vill inte sova inatt,
för jag vill inte vakna till en morgon,
regnet piskar minnen,
mörkret föder hemligheter

Vill inte sova inatt,
för dagens ljus bär inga löften,
som inte bryts,
lögner gömmer sig inte bara i skuggor

Vill inte sova inatt,
kan inte sova nära,
för du är alltid så långt bort,
kan inte sova ensam

Vill inte sova inatt,
för nattens bleka eftertanke,
är inget mer än en skugga,
en förrädisk reflektion








Fri vers av Åke Hansson
Läst 132 gånger
Publicerad 2015-07-28 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson