Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen målning)


Då är vi Livet


nyälskade

ännu klädda
i vingar
av lust
och värme

sitter vi
sammanflätade

och bara andas
och är

Livet




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 249 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-24 08:22



Bookmark and Share


  Anna*
Stilla och kärleksfullt. Gillas!
2015-07-28

  Lars Hedlin
Så underbart i närvaro är just sådana känslor <3 kram
2015-07-26

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...mycket fint...
2015-07-25

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
mycket bra <3
2015-07-25

    Dan Myrbeck
Vackra kärleksord!
2015-07-24

    ej medlem längre
Känner livets och kärlekens närhet i din vackra dikt.
2015-07-24

  DominiQueen
Så fin! den vill jag ha kvar gokänslan av - bokmärker :-)
2015-07-24

  Marita Ohlquist VIP
Bättre kan det inte bli!
2015-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell