Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är inte bara vacker


utan även fin

Som en vitamin

Önskar att hon bara vore min

Men hon har redan en kille

Och hon tycks ha träffat mitt i prick eftersom han

är ett riktigt svin

Så vad tänkte hon på egentligen när hon valde kille

Det vet bara hon...

Hon är inte bara vacker!

Ken Cassel
24/7-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-24 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel