Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm klipphäll

Silver
Vitt
Blått
är sjön

Vinden tar tag i håret
Låter det lätta

Bara fötter
på en varm klipphäll

Andas lugn
Sinnesron fyller själen

Vänder mitt ansikte
Mot vattnet
Sluter mina ögon

Ler mot solen




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 443 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-24 18:20



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Fint...känner värmen.
2015-07-24

  Marita Ohlquist VIP
Härligt!
2015-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N