Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säker medias syn, men ..(Bild snodd)


Jag försöker att förstå

Silikon i läpparna
Salt implantât
Botox i pannan
Hon blir sur
Jag är inget objekt
Ja det var lurt? Sköner ikke!




Övriga genrer (Aforism) av Federico Romano
Läst 332 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-24 19:26



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Silikon för kuksugarläppar va !? men vilken naturlig kille vill bli avsugen av en onaturlig tjej ?
2015-07-30

  Bo Himmelsbåge
Personligen har jag svårt att förstå människor; kvinnor o män, som pumpar upp vissa kroppsdelar, så att de ser groteska ut... Harmoni o balans är mer i min smak... dessutom är det ju viktigare vad som finns innanför skalet; som ändå oundvikligen är förgängligt o åldras...!
2015-07-30

    Ordkonstnär
För att det inte betyder: Tillgänglig för vem som helst, kravlöst!

Liksom inte en kvinna som inte vårdar sig, går osminkad etc. nödvändigtvis är detsamma som: Värd respekt förbehållslöst och innehavare av en äkta person. Eller som många tycks tro, med rätten bredvid andra män att kränka, förlöjliga och nedvärdera andra kvinnor som istället sköter sitt yttre.

Kvinnor gör sig inte heller fina för att män ska vara nedlåtande, sexistiska eller ge dem allmän rätt att sluta behandla dem som människor. Smink, hårfärgningar, nagellack osv, sänker inte IQ:n.

Men om någon är så dum att den tror att andra röjer sin intelligens, sina talanger, sina kunskaper, sina bästa personlighetsdrag, då står man framför en genuint korkad person.

Personligen gör jag mitt nästintill bästa av mitt yttre, iallafall sminkar jag mig dagligen. Märkligt nog är jag också inte särskilt avundsjuk alls på de som istället är strålande vackra, till skillnad från dem som inte knappt alls bryr sig om hur de ser ut. Det är konstigt, de mest fåfänga och avundsjuka är dem som istället låtsas att de inte bryr sig alls.
2015-07-29

  Lars Hedlin
Fåfängans fyrverkeri och köttets marknad!
2015-07-26

  ResenärGenomLivet VIP
Vem är det som bestämmer vad som är vackert? Det finns viktigare saker att ägna sej åt...jag förstår att du funderar...
2015-07-25

  Svartsilver
om en olycklig själ söker skönhet i preparat blir denne inte ett objekt . men jag förstår att du funderar.
2015-07-24

    ej medlem längre
Att fåfänga är ett begrepp torde väl
vara välbekant! Icke destomer, söker
vi det gudomliga! Tjenare!
2015-07-24

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det är horribel och ohälsosam pumpar i sig så mycket kemikalier, jag gör inte ens ögonbryn varken sätter puder i ansikte, idag när sola mig sade min kompis hur kan du se så ung ut? du ser inte mer en 30-35 år.
Tacka mamma naturen svarade jag och svenska ängar tee.
2015-07-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
om det ska va på de viset är en japansk docka naturligare.
2015-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano