Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

busväder

regn, blåst
uppehåll
sen börjar de om

Ja vad annars
äkta svenskt busväder




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-25 12:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA precis :)
2015-07-26

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, jag har märkt det jag också...det är bara att stå ut...
2015-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson