Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spader Dam

 

Du vet, det går aldrig

att vinna över Spader Dam.

 

Hon lägger stål

om din nacke.

Håller spelet låst.

 

Med svart hjärta

och ljusa ögon,

gäckar hon din girighet. 

 

Som i rysk poesi.

Du vet, det handlar alltid

om något annat.

 

Du kan aldrig vinna 

över Spader Dam. 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-25 16:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinnan-Kvinnan vinner så alltid,
precis som det skall va
2015-08-26

  Mike
Kan vara något av det bästa jag läst. Känslan av ett slags beroende som aldrig går att övervinna. Gång på gång faller man tillbaks. Eller kanske något helt annat ;)
2015-08-17

  Ingrid Trolle
Mycket väl skaldat!
2015-07-26

  lila fjäderblomman VIP
Gillar skarpt!
2015-07-25

    ej medlem längre
Denna kvinna med trumf på hand
Fint förmedlad
2015-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP