Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka XXII

 

 

 

Lycka är

att öppna en skåpdörr och se bakre väggen

 

 

2015-07-25   21:05




Övriga genrer (Aforism) av Minkki VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-25 20:05



Bookmark and Share


  walborg
hahaha ... känner verkligen igen mig, tyvärr ...
2015-07-29

  Stefan Albrektsson
Ja, lyckan kan ju vara att ha utrymme att fylla på nytt.
2015-07-26

  M M Mannheim VIP
När ett skåp,är tomt, är det lycka har jag svårt att förstå. Eller ligger det något fyndigt i det?
2015-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP