Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Minne Blott

man lär sig att leva med saknaden efter det man förlorat
hur jävligt det än känns
med tiden bleks minnen av det som då var dåligt
bara det goda får en att tråna och längta
att man innan önskade livet ur varenda eviga tillstymmelse av existens hos dig, har alldeles försvunnit
behöver inte gräva djupt för att hitta minnen som får mig att brista, tappa andan och känna att det ibland känns värdelöst utan dig

har försökt trolla bolla o kollra bort dig helt
dock utan resultat

jag har gett upp samlat minnena i en mapp
jag öppnar när som andan faller på
när tanken blir för tung

en klack i asfalten, kastat ovissheten över axeln
målat stjärnblossfransarna och glansat läpparna
känner våren spira i kroppen

lägger min kraft i att älska livet med allt dess innehåll

dock betyder inte det att jag slutat älska dig

Shoot for the moon.
Even if you miss, you\'ll land among the stars




Fri vers av BoingBoing
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-04-19 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing