Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alea iacta est


Tärningen är kastad

Turen

är antingen

ett tuppfjät bort

eller

ett sjumilakliv

avlägset

Allt beroende

av skickligheten

i att agera

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-27 00:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Just så!
2015-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP