Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en kyss.

En kyss kan verkligen kännas, om den upplevs med kärlek.
En kyss från nån som skänker dig passion!
Bara en lätt kyss mellan varandra!
Läppar som möts, munnen öppnas lätt!
Tungor som smakar varann! Kropparna som trycks närmare mot varandra.
Hettan som sprider sig och kyssen blir bara hetare och mer intensiv!
Nu känns det i hela kroppen berusningen, glädjen värmen och åtrån.
En lätt kyss och man är såld till kärlekens passion.




Fri vers av Angel of love
Läst 468 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-07-27 01:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kyssen är nyckeln, prologen, inkörsporten till den lust som pulserar som ett andra hjärta under orden dina..
2019-11-07

  Ole Sunnerfjell
Kyssen; eldens/kärlekens tändsticka
2015-08-11

  erkki
... Och du har bevisat det! Den riktigt fina kyssen har också en väldigt fin "startsträcka". Eller hur?
2015-07-28

  erkki
Visst är det så!
2015-07-28

  Fem hjärtan VIP
Kärleksfullt ljuvt och så innerligt och vackert skrivet! Välkommen tillbaka vackra ängel! <3
2015-07-27

  Alysse VIP
Underbart skrivet om ljuvligt intimt möte mellan två älskande
2015-07-27

  Maiah VIP
Fin känsla
2015-07-27

    Dan Myrbeck
Ja, även en lätt kyss
kan visa tunga känslor.

VÄLKOMMEN tillbaka
efter uppehållet!

Kramar!
2015-07-27

    ej medlem längre
Underbar ...
2015-07-27

    ej medlem längre
Ger längtan!
2015-07-27

  Lars Hedlin
Genom kyssen så förmedlas sannerligen passionen och känslan <3 :) kram
2015-07-27

  louisegirl
Härligt och jättefint ordat <3
2015-07-27

    ADI Nehlin
härligt är det, väl skaldat.
2015-07-27

  Ronny Berk
en kyss år inte så bara ...
2015-07-27

    ej medlem längre
Jus så är det med kärlek och passion, jättefint skrivet och välkommen tillbaka min vän..
2015-07-27

  soligajag_1 VIP
Sån hetta!!
Du har så rätt!!
2015-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love