Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var lite nedstämd igår inget allvarligt


komplicerad

Jepp,
har så mycket jag vill göra men
allt är komplicerat
när tankarna
tar en på en mardrömsfärd

Allt som är möjligt blir plötsligt
omöjligt

Komplicerad
ja ena dagen känns allt perfekt
nästa kan allt möjligt hända
man kan
falla från en skyskrapa inombords
men lyckas ändå få dagen positiv

De e kanske bra att va
komplicerad
får ut mer
när man tänker
på vad man åstadkommit

ett komplicerat liv
passar en komplicerad person




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-27 10:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Är bra att vara den man är..med alla de känslor man än har..TA vara på alla stunder..kram
2015-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson