Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Du tinar frusen själ


bevingade vän

som sänd
från himlen


med ditt lekfulla
beteende
smeker du varsamt fram
ett leende

och penslar
nytt hopp

över frusen själ
och kropp




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 272 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-07-27 16:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den var den så vi säger att vi ger inga mera nu så ta en liten en nu. Så gör det du med. Så så
2015-08-03

  KattenKin VIP
Vackra rader till vacker bild!
2015-08-03

    Dan Myrbeck
Fina ord och bild! Jag gillar att bilden bara visar helhetsdragen, inga detaljer - liknar dina målningar!
2015-07-28

  Lars Hedlin
*ler* Så varmt och härligt underbart <3 kram
2015-07-28

  Anna*
Ömsint och vackert! Applåderar
2015-07-28

  M.A.J.R
Härliga rader och det var en fantastisk bild på denna bevingade vän!
2015-07-28

  stig wikman
VACKER
POESI
TERESIA.

KRAM FRÅN DALARNA.
2015-07-27

    ej medlem längre
Poesi som berör varmt.
2015-07-27

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2015-07-27

  KYREUS of Sweden
Ändlöst skönt!
2015-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell