Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spöken



Du ser rakt ner i helvetet
Sensommaren och jag är hemma

Livet är mjukt
När man är ensam




Fri vers av hari lee
Läst 506 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2015-08-22 20:10



Bookmark and Share


  i af apa
fint fångad
bild.
2016-02-08

  axveronika

bromsat upp ögonblicket
och fångat det
2015-11-18

  Karina"Kia"
I allt som är svart så finns en ljus,vacker och en mjukare sida,trots ensamhet. Livet vänder sig mot det mörka och ser in i det mjuka,ljusare vackra! Du beskriver det så bra!
2015-11-18

    Frozenbride
Önskar livet. Där det är mjukt.
Dina ord. Helt rätt.
2015-10-25

  Lily Lisbon
livet är mjukt när
man är död fast man
lever
2015-08-31

  Anoo Niskanen VIP
Mjukt och tyst så att till och med tankar hörs...
2015-08-22
  > Nästa text
< Föregående

hari lee