Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uriel

Jag vet inte om det finns något att göra
Underskatta inte din förmåga att fucka upp precis allt
R det inte så ?
Jag har i mig en massa tid
På nätterna är det dags igen
Får jag nog
Och slutar med livet
Det är dit vi är på väg
Mot ljuset
Våra sår tvättas rena
Och våra synder blir förlåtna





Fri vers av hari lee
Läst 85 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-01 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hari lee