Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sariel

Slut på sånger
Jag lider av tvånget att leva
Jag är snart ingen
Ingens kropp mer att tära på
Inte ens en bit trä att tälja fram
en livsform ur
Något går sönder inuti
Men allt är sig likt utanpå
I hjärtat är sorgen ett obrutbart galler
av ensamhet
Och det ofattbara är att allt bleknar och
det finns ingen början
Det finns ingen fullbordan




Fri vers av hari lee
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-18 01:09



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2023-09-21

    ej medlem längre
Nej, det finns ingen fullbordan. Men något finns det, längs vägen till ingenting. Lätt att förföras av den diktens lena svartsyn.
2023-09-18
  > Nästa text
< Föregående

hari lee