Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havalal

Inget stämmer
Böner utan address
Långt bort till andra sidan
Människor som inte är sig själva
Detta är ett dåligt samvete för vems skull vet jag inte
Men allt är bara tragiskt






Fri vers av hari lee
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-29 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hari lee