Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främling


Vet jag vem jag är,
jag vet vem jag ville bli,
vem jag borde vara,
den jag inte vill vara,
men vet jag vem jag är

Tystnaden har blivit mitt språk,
måste jag dö för att leva,
sorgen bär inget namn,
därför är den utan begränsning,
draperar världen i svart sammet,
så lyssna inte på mina ord,
lämna mig,


Försökte lära mig leva,
försökte verkligen,
tvinga mig ut i världen,
mötte människor,
för man blir människa bland människor,
men bland människor finns svek,
lögner,
egoism

Så,
säg mig,
i nattens bleka sken,
vem jag är,
vem












Fri vers av Åke Hansson
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-28 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson