Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre stycken


Att lämna skuggorna på hjärtat,
bli älskad för den man är,
att fly mörkret,
lämna smärtan bakom,
bli det alla människor eftersträvar,
att bli normal

Livet väntar,
de som vill bli älskade,
ensam man vandrar,
för att det inte går att finna,
en som vill ge,
det den vill ha

Finns det beröring,
som inte biter & bränner,
finns det ord,
som inte river & förstör,
om det finns,
vart kan man finna dem










Fri vers av Åke Hansson
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-28 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson