Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Träffade idag en "svensk" som tyckte jag skulle se det fina i Sverige, på provtagningen på sjukhuset, när jag drog några dikter. Säg det till en sjuk hemlös, en cancersjuk i fas 3 som måste slavarbeta i fas 3 för 5000:- i månaden, svarade jag. Han gick iv


Äckliga nya Sverige

Vem bryr sig
på Sveriges nya stig
Inte är det många
som vill sjunga
Om de på trappsteget längst ner
alla trampar på och sjunger om mer
Blir både blinda och döva
för att sitt samvete bedöva

Jag äcklas
när det häcklas
När en som har, säger det är bra
ser ej sjuka som tvingas slavarbeta i fas tre
Strejkar hans kropp på grund av värk
utförsäkras han som en nolla, förhoppningsvis till en snabbare begravningssärk
Då blir han en härlig kostnadsbesparing
för detta nya äckliga nysvenska naziststing

Det finns inga ursäkter
kommer aldrig finnas några ursäkter
För att trampa på de längst ner
bara för att du ska få mer
När du ser sanningen i vitögat
förstår du likheten i kloakröret
Som leder till tyskarna som ej såg
koncentrationslägrena tätt inpå 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-28 10:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, vi måste ömma om de svaga å fattiga.
2015-07-28

    ej medlem längre
Nej, det finns inga ursäkter, det onda man gör får man igen förr eller senare.
2015-07-28
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP