Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politik

Jag trodde politik var att tycka olika

att försöka olika åsikter förlika

Till samhällets bästa

för att rättvist tänka på sin nästa

 

Gu vad jag blev snopen

det är bara den rikes vapen

Att smart trycka ner

de korkade så han får mer

 

Undvika krig

kalla det demokrati

Få på majoriteten pli

och disciplin

 

Det är en modern "Mein kampf"

att kalla en cancersjuk för simulant

Vägarna är oändliga

om du äger radio tv tidningar

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-28 11:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Politiken har urartat till förmån för de mest bemedlade.
2015-07-28
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP