Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.lokaltidningsbesvikelse.se/jag-tanker-inte-betala-for-ambulans/


Ambulansräkning

Träffade en dam från Orsa
som min väg korsa


Hon berättade snällt
tyckte inte det var gnäll


Att hennes dotter dött
men att ambulansen fött


En räkning på trehundra
utan att empatiblunda




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-28 13:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ska man kanske ruineras det sista i livet och t.o.m. efter döden...

2015-07-28

    ej medlem längre
U go by taxi! to the hospital?
kan inte vara sant!?
2015-07-28
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP