Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dolt under ytan

Något är trasigt något värker
där inuti där ingen märker
Smärtan finns smärtan går
där bakom där blöder ett sår
Ingen vet ingen som vågar
ser det dolda ser eller frågar

Bara jag vet bara jag känner
oron som är oron som ränner
Ovetande om ovetande svar
ger signaler ger allt som är kvar
Håller tyst håller er på halster
bakom en mur bakom mina alster

© Björn Blomqvist




Bunden vers (Rim) av Björn Blomqvist
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-28 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist