Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungt

Jag faller 
som ett sänke 
ner till botten 
när ångesten
surfar på vågorna
ovanför och när 
alla mina tankar
är lika tunga som 
fartyget vid hamn,
i orons hav

© Björn Blomqvist 2021-11-23




Fri vers (Fri form) av Björn Blomqvist
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-23 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist