Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla tillbaka

Skalet på frukten
är vad du ser och
doften du andas 

Färgen på skalet 
är vad du ser och 
intrycket du får 

Saften av mognad 
är vad du tror och 
frestelsen jag ger 

Kraften i smaken 
är vad du vet och 
tuggan jag tar




Bunden vers av Björn Blomqvist
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-03-22 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist