Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlösa sommartider

 

Sommartider hej
är en härlig grej
Inte så sträng
för en hemlös säng

 

Hemlösa flinar
när solen skiner
Solens värme
skänker glädje

 

Livet blir temporärt
underbart rart
För dessa stackars satar
som belysts av djävulens ljusstakar

 

För några sekunder
erkänner de livets under
Tycker livet är underbart
underbart gudomligt solklart




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-28 22:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas det får bli lite sommar i fortsättningen, inte bara regn.
2015-07-29
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP