Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ruiner

 

Mamma,

jag hade behövt dig nu.

 

Jag saknar dig

som aldrig fanns där. 

 

Det är inte lätt 

att försöka vara

en mor åt sig själv.

 

Att försöka skrapa ihop

ruinerna själv

av det som skulle vara jag.

 

När allting runt mig

går sönder

så går jag sönder själv.

 

Och det är jag

som skapar den här röran.

 

Försöker trösta mig

och läka sår

med vin och cigaretter. 

 

På rymmen igen

från kärlek jag inte förmår. 

 

Mamma,  jag saknar dig.

 

Det är så många jag sårar.

 

Bara för att jag inte kan ge

den tröst en storm behöver 

för att bedarra.

 

Jag kan inte vara en mor. 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-07-28 22:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt berörande! kram
2015-07-29

    ej medlem längre
Berörande verklighet
för många som du
beskriver så gripande här
2015-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP