Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Zoltan och killarna)


the pfl


Jag har kvar trumpinnen som jag fick,
och som jag forslade hem hela vägen från Buda.

Jag gav fan i mitt bagage.

Jag brydde mig bara om,
att trumpinnen av musikalisk kärlek var med.

Att den vansinniga taktkänslan var med mig hem.

Och den ligger nu tryggt på mitt gitarrum som en ikon.

Jag hade ett mycket långt samtal med Zoltan 0ch killarna om musik.

Och vi klickade direkt.

Det är länge sedan jag har blivit så imponerad av ett band.

Och jag har sett några.

Jag hade inte en chans!

Go "the pfl"

Fly out in the world!

Vars förkortning är en hemlighet.

Och kommer alltid att vara.






Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2015-07-29 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP