Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ensamhet


Min ensamhet sätter mig på prov ibland
Den låser in mig med mig själv
Tvingar oss att umgås
det blir så oerhört tjatigt


©R Werner




Fri vers av R Werner
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-30 17:33



Bookmark and Share


  Concrete
BRAVO!
Underbar text, gillar hur du sammanfattar ensamheten i en enda bit, lixom, utan långa meningar.
Uppskattas!
2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

R Werner
R Werner