Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs 20060906


Skam




Jag skriker i mig
Jag är frustrerad
Det som är går inte att ta på
Håller på att kvävas sakta sakta

Något snurrar i mig
Som inte ska finnas där
Något som bara ska ur mig
Något förpestar mig helt
Känner mig så äcklig

Det är en konflikt
mellan känslor
En av dem är så djup
så kraftig
så den tar över
Du ger den näring
för du ser mig genom dess ögon

Slåss med detta något
med allt runt mig
för jag vill inte ha detta något
hos mig
Den är så stark, så destruktiv, så svart

Du fortsätter att ge detta något näring
Slåss själv med att få bort detta något
Försöker gå min väg med huvudet högt
Du försöker trycka ner mig med detta något

Nu vet jag vad detta något är
Så jag lämnar den tillbaka till dig
För jag vill inte ha den
Behöver inte ha den hos mig
För det som är inte mitt utan det är ditt som du har byggt upp
av detta något
som jag vet idag är skammen




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 537 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-30 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N