Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråsvart sten slipad

 

 

En rund gråsvart sten

slipad av livet

lugn och varm

hittar jag dig här.

En äventyrare 

som rumlat om 

med inlandsisen

Grävt jättekistor

med likar

Kastats av och an 

av vågorna

Nyss landat i en glänta

och nu vilar i min hand.




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-07-30 22:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-08-05

  Lasseman VIP
Ja livets väg.. till din hand
2015-08-04

  petter rost
Så mycket vördnad här finns, så mycket ödmjukhet. Ja, ditt tilltal är oerhört vackert!
2015-08-02

  Annie b'larsson VIP
Tycker såå mycket om att du tlltalar stenen...du är säkert indian.
2015-08-01

    ej medlem längre
Väldigt vackert Sanna.
2015-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP