Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(min senaste målning:)


I den gyllene stunden


när vi flätar
oss samman

blir till Ett
istället för två


då upphör då
och sen

ger vika för
den gyllene stunden





Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 294 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-31 08:23



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jättefin text & dito bild!

Det bästa är kanske att skriva dikten under målningen.
2015-07-31

  Lars Hedlin
Vackert evigt varmt underbart <3 kram
2015-07-31

    ej medlem längre
Vacker är din tavla och vacker är din dikt.
2015-07-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Precis så är det.
2015-07-31

  Ronny Berk
den gyllene stunden så väl återgiven, ja !
2015-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell