Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I själ och hjärta


Närvaro

Solljus, stråla mig varm
Vindsus, lyft mig högre
Jordnära, låt mina fötter
beröra Dig
Vattenspegel, låt mig
krossa din yta

För alltid nära Dig




Fri vers av WyS VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-08-01 13:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så som den är kan jag bara säga att du kan skriva en fin liten sak. Så och jag tycker den var en fin en jag med. så
2015-08-06

  Lars Hedlin
Underbart :) Tycker om mycket :) kram
2015-08-02

    ej medlem längre
allt i en text
bravissimo
2015-08-01

    ej medlem längre
Gillar när dina fötter
vill beröra..
2015-08-01
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP