Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


335.Regndroppar...

... tvättar bort pollen
från blossande sommaransikte

I HENNES LATA SKUGGOR
DOLDE SIG ...
HÖSTENS DÅSIGA ANDNING

smärtsamma/ darrande/ inåtkrökta
sländors kroppar
med genomskinliga vingar
skarpt inringade i suddiga solfläckar ...

de exciterar dem
i en flyktig amorös gnista...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-02 09:47



Bookmark and Share


  petter rost
När jag lyser upp din bild... gnistor! Ja sländor är magiska flyn, trollska – smärtsamma/darrande/inåtkrökta. Det här är fasligt vacker poesi, med innebörder som fångar dej när du minst anar det.
2015-08-02

  Ronny Berk
berättande poesi , vältaligt bildrik och men en amorös gnista !
2015-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP