Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


Pinocchio

dom ljuger som Pinocchio,
petar näsan sen
så hör ljudet av en chockvåg som retar djävulen
han som vill bjuda dej på kocks och förnedra kärleken
men vi slutar aldrig slåss och förmedla friheten

ute på korståg för att beveka onda män
dom vill spika oss på kors som Jesus Krist igen
så förneka alla brott och skin i himmelen

ledarna fuck dom! leta frid min vän
låt inte Pinocchio leda dej igen

börja leva nu min vän....




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-02 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl