Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag möter dig på riktigt blir jag mer än bara jag... det är vackert. Något nytt i varje möte.


Bara själ helt sann

Jag möter mig själv i dina ögon
Djup, djup längtan-allt är nära
Längtan, livet-så enkelt att vara
Jag är hel där i dina ögon
Livet är ett spel
Jaa, livet är ett spel
Jag föds här i dig i mig i mötet mellan oss
Jag föds och jag föds och jag föds igen
Allting är nu och ingenting sen
Jag föds ej som kvinna ej heller som man
Nej, jag föds bara som själ-helt sann




Fri vers av Luminus
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-04-19 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luminus
Luminus