Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sargad

Ögon som borrar
hål i ditt medvetande
iakttar dig

Känslor som gräver
hål i din frustration
hugger i bröstet

Universums svarta
hål i din sargade kropp
trampar på dig

Domnade fötter trampar
hål i tomma luften
den luft du just tappade

© Björn Blomqvist




Fri vers (Fri form) av Björn Blomqvist
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-03 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist