Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör livet med människan

Som baby en skön liten pussgroda som doftade gott

Som vuxen man, alkis som luktar sprit och är en sorg för sin mor




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-04 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP