Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland känns det som mission impossible, oavsett hur enkelt det egentligen är


Hur svårt kan det egentligen va?


o för 100 kronor lyder frågan:

vad bygger ett bra förhållande på?

A) otrohet
B) lögner
C) kärlek
D) ilska

du svarar: D.
är det ditt slutgiltiga svar?
ajdå....vi tar om det från början med en annan fråga.

vem är viktigast att kunna kommunicera med om allt?

A) din chef
B) din bästa kompis
C) ditt husdjur
D) din partner

ditt svar är: B.
är det ditt slutgiltiga svar?
hmmm, intressant synpunkt, men tyvärr inte rätt.
vi kör en gång till.

vad bör du undvika i en konflikt med din partner?

A) be om ursäkt
B) personliga påhopp
C) vända andra kinden till
D) ta på dig skulden för DINA misstag

du resonerar mellan A, C o D......
kan redan där avslöja att du är fel på det.
ska vi prova en till? okej.

vad tycker de flesta om att höra från sin partner?

A) att han/hon saknar sitt ex
B) att han/hon dejtar andra samtidigt
C) hur dålig man är i sängen
D) komplimanger

du svarar B utan att tveka.
ooops! ingen lycka denna gången heller.
skärpning nu så kör vi en ny fråga.

vad bör du prioritera om du älskar din partner?

A) göra denne svartsjuk
B) visa din kärlek
C) dölja din kärlek
D) försöka styra din partner

du svarar B.
fantastiskt!!! rätt svar - men.....hur ska du kunna visa din kärlek om du svarade fel på de övriga frågorna??




Övriga genrer av klaathu
Läst 472 gånger
Publicerad 2006-04-19 23:33



Bookmark and Share


  Ms Field
och allt tänkvärt samlas i en originell förpackning
Bra!
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

klaathu
klaathu

Mina favoriter
Stranden