Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
artiklarna frammanar frustration o ilska...


När döden blir en lättnad för en tioåring


Om inte dina föräldrar skyddar dig mot ondska

Vem gör det då?



Låt henne brinna lika mycket......






Fri vers av klaathu
Läst 487 gånger
Publicerad 2006-05-03 19:47



Bookmark and Share


  Eline.P
Ja! När inte ens en mor skyddar - vart är vi då på väg? Frustration!
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

klaathu
klaathu

Mina favoriter
Stranden