Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bara blunda



vill inte att du ska gråta

vill inte va orsak till dina tårar

vill inte heller gråta

vill inte sakna (men hur låter man bli?)

vill inte se dig bli nervös när du får ett sms

vill inte veta om honom

vill inte veta om där finns ännu fler (förmodligen gör det väl det)

vill inte va nära när du precis inhalerat nikotin

vill inte läsa om din bitterhet

vill inte längre....




Fri vers av klaathu
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-11-15 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

klaathu
klaathu

Mina favoriter
Stranden