Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar och saknad



I en tid som aldrig nånsin blir

Över tröskeln till vår nyinköpta borg

Din kropp är tyngdlös i min famn

Tankar helt befriade från sorg



Kunde varit verklighet idag

Om vi valt att gå åt samma håll

Ödet hade andra planer dock

Och vår sista vers den sjöngs i moll



Din doft har svårt att ge sig av

Jag inhalerar andetag

Känner den envist hänga kvar

Och gör mig oundvikligt svag



Det fanns en tid då du var min

Jag sjöng vår sång varenda kväll

Vackra ord om framtiden

Hur två blev en i ett kapell



Nu tränger saknaden sig på

Som den mest oönskade gäst

Sägs att du och din nya vän

Har bjudit in till bröllopsfest









Fri vers av klaathu
Läst 502 gånger
Publicerad 2006-05-03 00:13



Bookmark and Share


  Ms Field
så vackert och känsligt men samtidigt tragiskt
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

klaathu
klaathu

Mina favoriter
Stranden