Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland kan de kemiska reaktionerna va svårtolkade...


Knullnödig



Att det ska va så svårt o känna skillnaden


Saknar jag dig verkligen?


Eller är jag bara knullnödig?




Övriga genrer av klaathu
Läst 571 gånger
Publicerad 2006-09-12 17:53



Bookmark and Share


  Daniela
Gillar den :)
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

klaathu
klaathu

Mina favoriter
Stranden