Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamla



Färgerna flagnar
fasaden vittrar sönder

skönheten blottläggs





Bunden vers (Haiku) av bittemi VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-08-06 13:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett annorlunda sätt att se på det hela...mycket bra...
2015-08-12

  Sanna i badet VIP
En vacker vändning i sista raden. Härlig!
2015-08-07

  Marita Ohlquist VIP
O, så fint!
2015-08-07

  Bibbi VIP
Fint i all sin nakenhet.
2015-08-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar och tänkvärd haiku från din penna!
2015-08-06

    Dan Myrbeck
Fin! Associerar till några av mina texter:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1686396

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1625366

2015-08-06

  Respons VIP
Ytligt betraktat en ypperlig beskrivning av ytans bedrövliga skönhetstatus. Bra!
2015-08-06

  Ljusletaren
Sökte synonym till blottläggs men hittade inga men hittade synonym till blottlägga.
"Göra möjligt att se"
Underbart/ kram

2015-08-06

  KYREUS of Sweden
Javisst,
för det
till synes
paradoxala
är oftast
mest sant.
2015-08-06

    ej medlem längre
Så fint så!
2015-08-06

    ej medlem längre
Så vacker denna ...
2015-08-06
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP