Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser en


Ilsken Man

Vem då frågade jag
Och krossade spegeln




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Federico Romano
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-04 19:11



Bookmark and Share


    Svarte Petter
har gjort det samma. spegeln sprack. pannan utan märke. så kan det gå.
2015-08-12

  Lars Hedlin
La rabbia deve sfogare la mia amica
2015-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano