Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan




ekot efter dig var som störst

när du precis hade rest

tårar fallit i ensamhet
under de mörka vinternätterna

väntan efter dig




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-04 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N