Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dom tror att


Dom Känner Mig

En främling möter mig
Han frågar mig har du sorg?
Får jag be för dig
Han har skägg, jag säger ja!
Bussresan varar en kvart
Tre böner och ett hej
Min Gud är ej närvarande
Inte längre, inte hjärtat
Döden kommer, orden tystnar

Resan är vägen

Målet är början




Övriga genrer (Aforism) av Federico Romano
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-04 19:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Nuet finns där i mellan och döljer ibland den sanna agendan!
2015-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano